Vzduchovky Daystate

Vzduchovky Daystate

24. 03. 2019, 21:07

Vzduchovky Daystate můžeme směle označit za tradiční zbraně vyráběné na území Anglie. Tato firma byla jednou z prvních, která se v této oblasti začala zabývat výrobou zbraní s označením PCP. Započala s ní dokonce již v roce 1970, dá se tedy říct,že byla průkopníkem také z globálního hlediska.

Vzduchovka Daystate, to je opravdová anglická klasika moderní doby.

A proč si vybrat právě tohoto výrobce? Vzduchovky Daystate se vyznačují zejména vysokou kvalitou zpracování jednotlivých dílů, které společně vytváří plně funkční i designovou zbraň.

Pažby vzduchovek Daystate produkuje špičková italská společnost Minelli, o jejímž renomé nemusíme vůbec pochybovat. Hlavně pak dodává firma Walther, další veliký pojem na poli nejen vzduchových zbraní.

Mezi nejoblíbenější modely vzduchovek Daystate se řadí Air Ranger, Huntsman, nebo modely s elektronickou regulací, kupříkladu MK4 nebo Air Wolf. Vzduchovka Daystate je většinou opatřena velkou kapacitou vzduchu a vysokým výkonem.

Příspěvek Vzduchovky Daystate pochází z Terčík.cz

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen správně fungovat.  Snažíme se vylepšovat služby i díky analýze informací. Nebojte, vše bedlivě střežíme.